Σεισμοσ Κεφαλονια - Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ! ΕΓΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη! Τι λέει ο : Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 .

Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11).

Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Î'νοικτός μόνο για έκτακτες ανάγκες ο δρόμος Î'ργοστολίου
Î'νοικτός μόνο για έκτακτες ανάγκες ο δρόμος Î'ργοστολίου from www.naftemporiki.gr
Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις.

Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, .

Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο.

Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς.

Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Οινοτουρισμός | ΕΥΠÎ'ΛΙΟ καθ΄οδόν
Οινοτουρισμός | ΕΥΠÎ'ΛΙΟ καθ΄οδόν from s.kathimerini.gr
Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά.

Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά.

Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Σύμφωνα με τα στοιχεία του . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, .

Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο.

Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Î
Î"Î'ΜΟΥΛΙÎ'ΝÎ'ΤÎ': ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΕΦÎ'ΛΟΝΙÎ'Σ ΙÎ'ΠΩΝΙÎ'Σ from 4.bp.blogspot.com
Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Ειδήσεις τώρα, από την οικονομία, ελλάδα και τον κόσμο. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο.

Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της . Ανησυχία προκλήθηκε στην κεφαλονιά από τη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στο νησί το μεσημέρι της παρασκευής (19/11). Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της κεφαλονιάς. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ στην κεφαλονιά κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο στις 15:27 της παρασκευής (19/11). Ο ισχυρότερος και καταστροφικότερος σεισμός στην ιστορία της κεφαλονιάς, . Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Οι σεισμοί του ιονίου το 1953 ήταν σεισμική ακολουθία αποτελούμενη από τρεις. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο. Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής στις 15:27 στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου. Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 15 χιλιόμετρα από το αργοστόλι.

Σεισμοσ Κεφαλονια - Σεισμοσ / ΣΕΙΣΜΟΣ! ΕÎ"ΚΥΟΣ η Μαίρη Συνατσάκη! Τι λέει ο : Σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κεφαλονιά, με επίκεντρο 17 χιλιόμετρα δυτικά του αργοστολίου και εστιακό βάθος 15,5 .. Ισχυρός σεισμός 4,8 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά. Σεισμός 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε στην κεφαλονιά, στις 15:27 της παρασκευής, 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του αργοστολίου και σε εστιακό βάθος 5 . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 στην κεφαλονιά σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 ρίχτερ . Σεισμός 4,8 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο (5 ρίχτερ με το ευρωμεσογειακό), σημειώθηκε ανοιχτά της κεφαλονιάς. Ενημέρωση για επιχειρήσεις, τεχνολογία & αυτοκίνητο.